RTV Utrecht zendt een serie uit over alle plekken langs de route van de Tour de France. Op zondag 14 juni was Jeroen Wielaert op de Route onder de Dom door, op en onder het Domplein en in de Domkerk. De uitzending kunt u hier terugzien.

Woensdag 24 juni staat Jeroen Wielaert samen met Michel Bouvard in de Domkerk in Utrecht met Le Tour de France Musical, een avond vol muziek en wielrennen. Stichting Voor de Wind organiseert deze avond in het kader van Le Grand Départ, die 4 en 5 juli plaatsvindt in Utrecht.

Het bestuur van stichting Voor de Wind is op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Van 10 tot en met 18 oktober vond het Festival Internacional de Órgano de Morelia "Alfonso Vega Núñez" plaats, een jaarlijks festival in Morelia, Mexico. Dit jaar was ook Stichting Voor de Wind uitgenodigd met een aantal voorstellingen.

Download hier de Stichting Voor de Wind logo's en lees onze nieuwsbrieven en persberichten.

Connecting Arts, Het Europese Orgel Festival is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Nationale Evenementenprijzen 2012. Op het gebied van beste Stadspromotie-evenement heeft het festival Utrecht nationaal en internationaal op de kaart gezet en daarmee de tweede prijs behaald.