Voorzitter
Klaas Dirk: ‘’ Ik vind het spannend mee te maken en te stimuleren hoe een traditioneel instrument, het kerkorgel, op een hele andere manier gebruikt kan worden in combinatie met verschillende kunstvormen’’.

Secretaris
Rogier Raas is sinds 2000 als advocaat werkzaam bij Stibbe te Amsterdam op het terrein van het financiële recht. Sinds 2009 is hij als bestuurslid verbonden aan
Stichting Voor de Wind.

Bestuurslid
Gusta Korteweg is sinds 2013 bestuurslid van Stichting Voor de Wind.

"Het orgel is het eerste muziekinstrument waar ik diep van onder de indruk ben geraakt. Die vroege liefde is gebleven, onderdeel geworden van een verder verruimde horizon met waardering voor vele instrumentenfamilies. De kleurrijkdom, de onuitputtelijke lange adem, de volle bas, van fluisterend zacht tot machtig bulderend, het orgel kan alles."