Artistiek leider
Reitze Smits, artistiek leider van Connecting Arts - Het Europese Orgelfestival studeerde orgel, klavecimbel, compositie en muziekwetenschappen. Als initiatiefnemer en programmeur van de stichting "Voor de Wind" en Connecting Arts, brengt hij het orgel met een vernieuwende programmering bij een breder publiek onder de aandacht.

Coördinator Nederland
Paul Meerwijk is coördinator Nederland van Connecting Arts. In 2011 studeerde hij aan de Universiteit Utrecht cum laude af als master Kunstbeleid en Kunstmanagement.

Productie
Geeske Coebergh is free-lance producent van culturele projecten.

PR-medewerkster

Katja van Nus is voor 2013 aangetrokken als PR-medewerkster voor het Festival. Daarnaast is ze PR coördinator bij de Concertzender.

Werner Studio en Sitemix zijn de ontwerpers van de visuele identiteit en de website van Stichting Voor de Wind. We zijn erg trots op de resultaten!