Stichting Voor de Wind brengt nieuwe kunstproducties tot stand en inspireert diverse kunstenaars om het orgel in hun werk te gebruiken.
De stichting laat een frisse wind waaien door de orgelwereld en brengt het orgel op een opvallende manier voor het voetlicht bij een zo groot mogelijke groep cultuurliefhebbers.

Met uw steun kan Stichting Voor de Wind bijzondere orgelproducties blijven creëren.

ANBI-status

Stichting Voor de Wind beschikt over de ANBI-status. De stichting gaat zorgvuldig om met het geld van alle schenkers en is door de Belastingdienst aangewezen als culturele ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Geven aan een ANBI kan voordelig zijn. Kijk voor meer informatie onder ANBI.